“Alex” – spektakl w konwencji Teatru Forum za nami

Jesteśmy po premierze spektaklu pt. “Alex”, który zapoczątkował naszą samodzielną drogę twórczą. Po reakcjach widowni, rozmowach, po stosie wypełnionych ankiet ewaluacyjnych, po dyskusjach, pytaniach i coming outach – wiemy, że zrobiliśmy coś niepodważalnie wartościowego.

Dziękujemy przede wszystkim realizatorom i aktorom: Marzenie Chojnowskiej, Gabie Kucz, Julce Graczyk, Małgorzacie Polakowskiej, Paulinie Reglińskiej, Jackowi Pankowi, Dorianowi Zypper, Szymonowi Kabacińskiemu i Przemkowi Jurewiczowi. Bez Waszego zaangażowania i ogromnego poświęcenia, za którym stoi miłość do sztuki, teatru i ludzi, nie byłoby możliwe zrealizowanie spektaklu na tak wysokim poziomie artystycznym i merytorycznym.

Dziękujemy naszej grupie badawczej za podzielenie się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Dziękujemy Tolerado za zaufanie i zaproszenie do współtworzenia programu Trójmiejskich Dni Równości.

Dziękujemy Gdańskiej Szkole Artystycznej za gościnę i udostępnienie wspaniałej sali teatralnej.

Dziękujemy Miastu Gdańsk za sfinansowanie projektu.

Szczególne podziękowania kierujemy do wspaniałej Widowni! Dziękujemy za Wasz aktywny udział, wnikliwe komentarze i budujące przemyślenia, którymi się z nami podzieliliście <3 no i za sumiennie wypełnione ankiety 😉

Do zobaczenia przy kolejnej produkcji!